facebook
Article image

#Torsdagspremiär v. 49

Veckans filmpremiär är känslofylld, där allt från oerhörd ilska till rädsla och lycka får plats!

Vi drar bort plåstret direkt och presenterar regissören Ursula Macfarlanes dokumentär Rovdjuret, vilken ger oss en skakande bild av filmmogulen Harvey Weinstein. Medarbetare vittnar om en brutal och mycket aggressiv tyrann. Men vi får också ta del av fruktansvärda framställningar där kvinnor berättar om Weinsteins grova sexuella övergrepp.  

Vi fortsätter sedan med att den tonåriga scouten Tyler Burnside gör en fruktansvärd upptäckt i sin pappas förråd. Han hittar obehagliga bilder som kan kopplas till en seriemördare som har härjat under många år i den närliggande staden. Se The Clovehitch Killer för att ta reda på vad Tyler gör för att ta reda på sanningen.  

Trots att Forrest Tucker för länge sen nått pensionsåldern, kan han inte sluta råna banker. Men så träffar han änkan Jewel och måste välja: ska han fortsätta på brottets bana eller lägga kriminaliteten på hyllan och satsa på kärleken? Du får reda på hans val i filmen Den siste gentlemannen.

I Breathe blir 28-årige Robin plötsligt förlamad från halsen och ner av polio förändras livet drastiskt för honom och hans fru Diana.

Yosemite är en filmatisering av två noveller som är skrivna av skådespelaren och regissören James Franco.

Vi avslutar med den animerade filmen Mirai, min lillasyster, där Kun ska bli storebror, men när lillasyster väl är hemma är det inte så roligt som han först trodde. Men allt tar en överraskande vändning när han genom en förtrollad trädgård tas på magiska äventyr med sin lillasyster från framtiden.

Önskar er en trevlig filmvecka!

Publicerad: 2019-12-04   Senast uppdaterad: 2019-12-04


Feedback