facebook
Article image

Torsdagspremiär v. 31-32

Än är sommaren inte över - njut augustikvällarna med några av de nya filmerna i Viddla!

Gutterbug är historien om Steven Bugsby, känd som "Bug", vars liv består av hemlöshet, psykisk ohälsa, droger och destruktiv vänskap. På sin 21-årsdag bestämmer han sig för att återvända hem. Ett beslut som leder honom och hans umgänge längs en farlig väg.

I Electric Jesus är det är sommaren 1986. Erik, en blyg, tystlåten kille, med passion för Gud och rock 'n roll får jobb som ljudkille för ett kristet rockband som ska på turné. Men vissa komplikationer uppstår när Sarah, en nybliven pastors dotter, smyger med på resan.

Den tillbakadragne och blyga Hudson beger sig i väg på en resa för att sprida sin mammas aska. Under resans gång stöter han på oväntade vänskaper och en chans att börja leva på riktigt – i filmen Hudson.

The Bezonians: På klubben Bezonians i norra London drömmer en grupp förlorare om att bli rika och bryta sig fria från monotonin av sina trista och fattiga liv.

Den argentinska thrillern Alone handlar om Laura Garland som förlorat sin man i kriget. Hon hyr ut en del av sitt stora hus till Ricky, en laglös man som kommer att orsaka henne nya problem.

1618 är ett historiskt drama om förföljelsen av de portugisiska judarna under inkvisitionen. Inkvisitionen skickar Visitador Sebastião Noronha till staden Porto, där António Álvares familj och samhälle nu är i fara.

Publicerad: 2022-07-29   Senast uppdaterad: 2022-07-29


Feedback