facebook
Article image

#Torsdagspremiär v. 27-28

Viddla bjuder in till lata sommarkvällar med bra film!

I prisbelönta koreanska En kolibris liv följer vi den unga Eunhee som tycker att skolan är tråkig, föräldrarna bara bråkar och hennes bror är elak mot henne. Men så kommer en ny lärare till skolan och plötsligt blir hennes liv något helt annat.

I den danska filmen Erna i krig kallas den 17-årige Erna in som soldat i första världskriget. Hans mamma, som vet att han inte är som alla andra och inte skulle klara sig själv, ser inget annat val än att förklä sig till soldat och följa med honom. Filmen bygger på en hyllad roman med samma namn.

En konstkritiker och hans partner utmanas av en konstsamlare att stjäla en målning från en legendarisk konstnärs ateljé, men det visar sig snart att allt inte var som de trodde i dramathrillern Picture of lies.

Under andra världskriget är den brittiska ön Jersey ockuperad av tyskarna och motståndskvinnan Louisa Gould, som förlorat sin son i kriget, riskerar allt för att hjälpa en rysk krigsfånge i det gripande dramat Another mother's son.

Enchantimals är en grupp tjejer som lever tillsammans med sina bästa vänner djuren i en liten by i skogen och hittar på spännande äventyr tillsammans. I Enchantimals - hitta hem kommer en nykomling till byn och alla gör sitt bästa för att hon ska hitta ett hem hon trivs med.

I The Audition tar sig en lärare på musikkonservatoriet i Berlin an en ung violinist och gör allt för att han ska nå den potential hon ser i honom, men när hennes engagemang börjar likna besatthet går det ut över människorna i hennes närhet.

Publicerad: 2021-07-07   Senast uppdaterad: 2021-07-07


Feedback