facebook
Article image

#Torsdagspremiär v. 38

Nu tänker vi att du tänker: ”äntligen torsdag, äntligen nya filmer i Viddla!” Har vi rätt? Visst är det torsdag, och visst har vi superbra filmer att presentera för er, läs nedan så ska du få se:

Life itself följer ett ungt par i New York från den första romansen till bröllop och första barnet; hur ödets nyck får deras livsresa att ge svallvågor över generationer och kontinenter när berättelsen tar tittaren med till den spanska landsbygden och tillbaka.

I Den osynlige gästen vaknar den unga affärsmannen Adrian Doria upp i ett hotellrum som är låst från insidan tillsammans med kroppen av sin döda älskarinna Laura. I en kamp mot klockan arbetar han och stjärnadvokaten Virginia med att ta reda på vad som egentligen hände

Detroit är filmatiseringen av det fem dagar långa upplopp sommaren 1967 som ledde till att president Lyndon B. Johnson kallade in nationalgardet mot de egna medborgarna. Följden blev 43 döda och över 400 skadade.

Marnie på hemligt uppdrag är ett fartfyllt animerat äventyr där den gulliga katten Marnie och hennes mix av vänner löser brottet med de stulna målningarna.

Vi befinner oss på snabbtåget KTX som är på väg till Busan när den en världsomspännande zombie-apokalyps startar, hur det går? Det får du se i Train to Busan.

Sunset utspelar sig 1913 och den 20-åriga Irisz Leiter återvänder till Budapest för att börja arbeta på sina avlidna föräldrars exklusiva hattaffär, tror hon... men inget går som det är tänkt och Irisz inser att allt inte är som det ser ut att vara.

Publicerad: 2019-09-19   Senast uppdaterad: 2019-09-19


Feedback