Article image

#Torsdagspremiär v. 11

Hjältar kan gestaltas på olika sätt, från den klassiska superhjälten, till att kämpa för sin överlevnad eller rätten att få vara sig själv!

Supa Modo är ett kenyanskt drama som genomsyras av hopp, sorg och superhjältar.

I Svenskjävel följer vi Dino som försöker skapa sig ett liv i ett nyrikt Norge, men det går inte riktigt som hon tänkt sig och Dino måste stå upp för sina känslor och sin framtid.

Bad Reputation är dokumentärfilmen om Joan Jetts liv, och hur hon blev en orädd förebild och inspiratör för kvinnor som ville spela rock, oavsett hur illa omgivningen tyckte om det.

Satan’s slaves är något så ovanligt som en indonesisk skräckfilm. Filmen var nominerad till hela tretton priser på Indonesiens största filmfestival och vann sju av dem.

Lone survivor handlar om den misslyckade operationen som gick under kodnamnet Operation Red Wing. I juni 2005 skulle fyra medlemmar i SEAL Team 10 tillfångata en ökänd talibanledare, men hamnar i bakhåll. En medlem överlevde och filmen är baserad på hans historia.

Representanter från Paris kulturelit bjuds till en inflyttningsfest på den franska landsbygden i filmen Trädgårdsfesten. Med gäster som en Youtube-stjärna och en programledare vars stjärnglans börjar falna, och en servitris som är mer intresserad av kändisar än att sköta sitt jobb, så kan allt hända.

Hoppas ni får en trevlig filmstund!


Feedback